Utrustning med fokus på både människor och maskiner.

Lift ordnar vi alltid!

En förklaring till vår framgång tror vi ligger i vår värdegrund, vi ser till att den inte bara är tomma ord utan en stabil grund i allt vi gör.

Vi håller helt enkelt vad vi lovar.

Vårt mål är alltid en nöjd kund och vi garanterar att vi har engagemanget och kunnandet för att uppnå detta.

HLM Hyrmaskiner är verksamt inom bygg, anläggning och entreprenad. Vi har en modern maskinpark innehållande bland annat liftar, byggmaskiner och anläggningsmaskiner.

Vi ser till att du får rätt utrustning och utbildning för att du ska kunna utföra ditt projekt på ett effektivt och säkert sätt.

Du som kund är vår högsta prioritet. Vid kontakt med våra medarbetare kan du alltid förvänta dig personlig service. Vi arbetar hårt för att tillgodose dina behov och tillhandahålla den utrustning som passar just ditt projekt bäst.

För oss är fräscha maskiner en självklarhet. Om en maskin skulle gå sönder, byter vi ut den omgående eller reparerar på plats.

Med vår breda kunskap inom liftar och byggmaskiner hjälper vi dig att välja rätt maskiner till just ditt projekt.

Information om förändringar 2024

Då vi under 2023 sammanfogat våra bolag till en koncern kommer alla vår fakturering ske från vårt moderbolag, HLM Sverige AB, från och med 1 Januari 2024.

För dig som har avtal med HLM Hyrmaskiner AB eller HLM Service AB innebär det att Moderbolaget tar över dessa rättigheter och skyldigheter och blir part i det avtalet i stället för din nuvarande avtalspart. Avtalet gäller i övrigt på oförändrade villkor och upphör således inte att gälla i och med denna förändring.

Vi ber dig som kund att lägga upp HLM Sverige AB som leverantör.

HLM Sverige AB
Balkvägen 1
333 32 Smålandsstenar

Org nr 559434-9358