Dags att uppdatera eller utöka maskinparken?

Som återförsäljare har vi tillgång till ett enormt sortiment av maskiner och tillbehör. Tillsammans ser vi till att du som kund får just den maskin som passar ditt projekt eller verksamhet bäst.

Skyjack tillhandahåller stolt kvalitetskonstruerad, enkel och pålitlig åtkomst- och materialhanteringsutrustning globalt, så att företag kan maximera utnyttjandet och sin avkastning på investeringen. Alla Skyjacks produkter är designade för att vara enkla att underhålla och underhålla. Genom att hålla designen enkel och använda beprövad teknik, är tillförlitlighet och enkel service gemensamt för alla Skyjack-produkter.

Se utbud/läs mer.

Baoli är en tillverkare av gaffeltruckar och lagerutrustning som ägs av tyska KION som är den europeiska marknadsledaren och en av världens största tillverkare. Baoli erbjuder ett komplett sortiment av gaffeltruckar och inomhusmaskiner utan onödiga extrafunktioner till ett rimligt pris-kvalitetsförhållande. Pålitlig och lättanvänd utrustning ger kunderna prisvärda lösningar för vardaglig materialhantering.

Se utbud/läs mer.

Att köpa en begagnad maskin kan vara ytterligare sätt att få en bra maskin till ett överkomligt pris. Flera av de maskiner som HLM Sverige har i nuvarande hyresflotta har fortfarande en lång livslängd kvar och kan därför vara en bra affär för er verksamet. Kontakta någon av våra säljare om du vill veta mer.

Kontaktuppgifter